Organiseer jouw bedrijfsevenement in een unieke setting met een pure en authentieke keuken

Business events, seminaries & team buildings

Een bedrijfsevent om ontspannen te genieten met je collega's en de werkdruk even achter je te laten. Een netwerk lounge om nieuwe contacten te leggen en ervaringen uit te wisselen. Een bedrijfsseminarie om de strategie van jouw bedrijf uit de doeken te doen. In het Vijverkafee kan het allemaal in een ongedwongen sfeer. 

We voorzien de ideale locatie met de nodige infrastructuur, terwijl je geniet van de pure keuken én tussendoor kan uitwaaien in de idyllische tuin. Bovendien is er ook gratis wifi.

 

Inrichting en sfeer

Het Vijverkafee is ingericht met steigerhouten tafels, oude caféstoeltjes en leuke barkrukjes. De authentieke warmte van de centrale open haard geeft een extra huiselijke sfeer bij koude dagen. De gezellige setting van palettenhout en boomstammen met kleurrijke kussens zorgt voor het decor op het terras.

Is het ’s avonds een beetje fris of tref je koude die dag? Geen probleem, wij zorgen voor terrasheaters, vuurkorven en dekentjes.

Business Events

Beeld & geluid

Er is een 55inch TV scherm voorzien waar je alle mogelijke toepassingen van kan gebruiken. Kleine zakelijke presentaties, een leuke en toepasselijke quote of wat leuke foto’s die nog meer persoonlijkheid kunnen brengen in het geheel.

In het Vijverkafee alsook op de terrassen is er steeds aangename achtergrondmuziek
voorzien. Indien je de muziek graag wat persoonlijker maakt, is dat ook geen probleem

Capaciteit

Vanaf 15 tot 60 personen in een ongedwongen sfeer en een combinatie van lage en hoge zit/staanplaatsen. Opstellingen op maat zijn uiteraard bespreekbaar.

Op het aangelegde terras is het mogelijk om uit te breiden met een tent tot een totale capaciteit tot 120 personen.

Periode

Enkel van toepassing in: februari / maart / april / mei / 2 eerste weken van juni / oktober

Huur Zomersetting ( POP-UP VIJVERKAFEE) in en rond het Vijverhuis

Capaciteit: vanaf 60 tot 250 personen

Periode: enkel van toepassing vanaf 20 juni 2019 t.e.m. 30 september 2019.

Tijdens deze periode geniet je mee van de unieke setting van ons zomers pop-upconcept. Dit geeft heel wat extra capaciteit bij slecht weer.
Op het domein zijn extra gezellige hoekjes gecreëerd zodat ieder op zijn manier van de site kan genieten.

Huur Wintersetting ( POP-UP VIJVERSTUBE)

Capaciteit: vanaf 15 tot 120 personen

Periode: Tijdens de maanden november, december en januari

Ben je op zoek naar de sfeer van een gezellige berghut, met geuren van smeulend hout,dierenhuiden en veel kaarslicht…? Stoemp, choucroute, spek, worst, …of een heerlijke winter bbq? Deze unieke setting staat garant voor een onvergetelijk winterfeest!

 

Zoek je een betoverende locatie voor een bedrijfsevenement, waar je ook kan genieten van een authentieke keuken met topproducten?

Contacteer ons