Organiseer jouw bedrijfsevenement in een unieke setting met een pure en authentieke keuken

Business events, seminaries & team buildings

Een bedrijfsevent om ontspannen te genieten met je collega's en de werkdruk even achter je te laten. Een netwerk lounge om nieuwe contacten te leggen en ervaringen uit te wisselen. Een bedrijfsseminarie om de strategie van jouw bedrijf uit de doeken te doen. In het Vijverkafee kan het allemaal in een ongedwongen sfeer. 

We voorzien de ideale locatie met de nodige infrastructuur, terwijl je geniet van de pure keuken én tussendoor kan uitwaaien in de idyllische tuin. Bovendien is er ook gratis wifi.

 

Inrichting en sfeer

Het Vijverkafee is ingericht met steigerhouten tafels, oude caféstoeltjes en leuke barkrukjes. De authentieke warmte van de centrale open haard geeft een extra huiselijke sfeer bij koude dagen. De gezellige setting van palettenhout en boomstammen met kleurrijke kussens zorgt voor het decor op het terras.

Is het ’s avonds een beetje fris of tref je koude die dag? Geen probleem, wij zorgen voor terrasheaters, vuurkorven en dekentjes.

Business Events

Capaciteit

Vanaf 15 tot 60 personen in een ongedwongen sfeer en een combinatie van lage en hoge zit/staanplaatsen. Opstellingen op maat zijn uiteraard bespreekbaar.

Op het aangelegde terras is het mogelijk om uit te breiden met een tent tot een totale capaciteit tot 120 personen.

Zoek je een betoverende locatie voor een bedrijfsevenement, waar je ook kan genieten van een authentieke keuken met topproducten?

Contacteer ons