Aan alle mensen die ons feest zo mooi maakten...

Ons huwelijksfeest van afgelopen vrijdag was fantastisch. Dit hebben we zaterdag telefonisch al laten weten aan Bart. Toch wilden we dit ook nog even in een mail neerschrijven, omdat we gewoon vinden dat dit zo hoort. Het is voor ons een kleine moeite om een grote dankjewel neer te schrijven voor de mensen die veel moeite hebben gedaan voor ons trouwfeest.

Nu onze gasten ons hun mening beginnen geven over 30 maart, beseffen we ook dat ons gevoel niet enkel veroorzaakt werd door onze 'roze bril'. Iedereen was vol lof over de gehele dag, van receptie tot dansfeest. We hebben genoten van de eerste tot de laatste minuut. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Vanaf onze aankomst 's middags tot ons vertrek 's ochtends werden we in de watten gelegd. En ook al hebben we gefeest tot in de zeer vroege uurtjes, we kregen  nooit het gevoel dat de bediening vond dat het tijd werd om af te ronden en te vertrekken.

Over het eten hoorden we niks dan goed. Over de bediening , onder leiding van een schitterende maitre, kunnen we ook niet zwijgen. We hebben geen moment met een leeg glas gestaan, niets van hetgeen we vroegen, was te veel. De roze bubbels bij onze aankomst, de roze strikjes van de mensen van de bediening, de roze bloemen, de roze lamp ... allemaal details die voor ons van goudwaarde waren.

Als we deze dag zouden kunnen overdoen, zou dit op exact dezelfde manier zijn.

Vanaf nu zullen we elke keer wanneer we voorbij het Driessent rijden met een grote glimlach terugdenken aan de plaats waar we één van de mooiste momenten uit ons leven hebben kunnen beleven.

Bedankt
Bart en Karen Knuts-Alders