Jouw trouwfeest, babyborrel of familiefeest in een betoverend kader met (h)eerlijke topgerechten

Feesten met familie en vrienden

Gezellig samenzijn met je vrienden of familieleden voor een familiefeest, een huwelijksfeest, babyborrel of zomaar een feestje om alle remmen even los te laten. Het Vijverkafee biedt een betoverende, unieke feestlocatie met een hoog no nonsense gehalte. Daarbovenop heerlijke gerechten die met authentieke producten met Vlaamse roots, met liefde voor het vak bereid worden.

Inrichting en sfeer

Het Vijverkafee is ingericht met steigerhouten tafels, oude caféstoeltjes en leuke barkrukjes. De authentieke warmte van de centrale open haard geeft een extra huiselijke sfeer bij koude dagen. De gezellige setting van palettenhout en boomstammen met kleurrijke kussens zorgt voor het decor op het terras.

Is het ’s avonds een beetje fris of tref je koude die dag? Geen probleem, wij zorgen voor terrasheaters, vuurkorven en dekentjes

Privéfeesten

Beeld & geluid

Er is een 55inch TV scherm voorzien waar je alle mogelijke toepassingen van kan gebruiken. Kleine zakelijke presentaties, een leuke en toepasselijke quote of wat leuke foto’s die nog meer persoonlijkheid kunnen brengen in het geheel.

In het Vijverkafee alsook op de terrassen is er steeds aangename achtergrondmuziek
voorzien. Indien je de muziek graag wat persoonlijker maakt, is dat ook geen probleem

Capaciteit

Vanaf 15 tot 60 personen in een ongedwongen sfeer en een combinatie van lage en hoge zit/staanplaatsen. Opstellingen op maat zijn uiteraard bespreekbaar.

Op het aangelegde terras is het mogelijk om uit te breiden met een tent tot een totale capaciteit tot 120 personen

Periode

Enkel van toepassing in: februari / maart / april / mei / 2 eerste weken van juni / oktober

Huur Zomersetting (Pop-up Zomerbar Vijverkafee)

Capaciteit: vanaf 60 tot 250 personen

Periode: enkel van toepassing vanaf 20 juni 2019 tot en met 30 september 2019.

Tijdens deze periode geniet je mee van de unieke setting van ons zomers pop-upconcept. Dit geeft heel wat extra capaciteit bij slecht weer.
Op het domein zijn extra gezellige hoekjes gecreëerd zodat ieder op zijn manier van de site kan genieten. Romantische hutjes, strandstoelen, méga kussens, feeërieke verlichting, een heuse boomhut en veel andere vintage getekende items.

Tijdens deze periode denken we ook extra aan de kinderen. Buiten het vaste speeltuintje en zandbak is er ook een springkasteel, pingpongtafel, en andere leuke speeltjes voorzien.

Huur Wintersetting (Pop-up winterbar Vijverkafee)

Capaciteit: vanaf 15 tot 120 personen

Periode: Tijdens de maanden november, december, januari en februari

Ben je op zoek naar de sfeer van een gezellige berghut, met geuren van smeulend hout, dierenhuiden en veel kaarslicht…? Stoemp, choucroute, spek, worst, …of een heerlijke winter bbq? Deze unieke setting staat garant voor een onvergetelijk winterfeest!

 

Jouw privéfeest op maat in een sfeervolle locatie met culinaire hoogstandjes met topproducten van eigen bodem?

Contacteer ons